11 Temmuz 2013 Perşembe

Kondisyon Ürünlerinde Kalite sorunu ve Marka önerileri

Özellikle yaz aylarında piyasada çok sayıda ucuz kondisyon ürünü görmekteyiz. Google reklamları, facebook reklamları , tv reklamlarında, zincir mağazaların kataloglarında  tanıtımı yapıan bu ürünlere baktığımızda  bunların koşu bantları, kondisyon bisikletleri, eliptik bisiklet ağırlıklı ürünler olduğunu görmekteyiz. 

Bu piyasanın uzun süre içerisinde kalmış birisi olarak  getireceğimiz yorum şudur.  Kondisyon ürünleri yaz aylarında çok fazla tercih edilmemekte ve üretim ve pazarlama şirketleri duran piyasada  ürünlerini satabilmek amacı ile ürünlerini çok daha ucuz fiyata ellerinden çıkartmanın derdine düşmekteler. Üretim ve pazarlama şirketlerinin sabit maliyetlerinin karşılanması ve ayakta kalması için bunu yapmasının şart olduğunu tabiiki söylemeden geçemeyiz  yeter ki tüketici burada yanıltılmasın. 


Burada yaz aylarında neden kondisyon ürünleri yani koşu bandı ve eliptik bisiklet satışındaki talebin durması noktasına kısaca değinmek gerekir. Koşu bantlar ve eliptik bisikletler havaların kötü olduğu, dışarıda spor yapmanın zor olduğu, kar kış yağmur çamur ve soğuk gibi  durumlarda daha fazla tercih edilmekte.YAzın tatil dönemi olması, insanların taleplerinde düşüşe neden olmakta. Bu arada havaların güzel olması nedeniyle dışarda koşmak koşu bandının yerini tutmayacaktır. Neden derseniz dışarda asvaltta koşmak eklemlerinize zarar verirken esnek zeminli bir koşu bandı size çok daha sağlıklı bir koşu imkanı verecektir. Yeterki oksijen problemi olmasın odanızda. 
Yaz aylarında düşen fiyatlar hatalı bir tercih yapmanıza sebep olması arkadaşlar. Alacağınız  ürünün markasına, özelliklerine mutlaka bakın ve araştırın.

Kaynak:


Hiç yorum yok: